Hurra for 17 mai - Ta med balltre og automatvåpen …

Digitale rasistpappfigurer som turnerer på Facebook har laget seg en Facebookgruppe de har kalt; Vi som krever Shoaib Sultans fratredelse i 17 mai komiteen Oslo. Det er mye dritt som kommer fra den gruppen. La oss presentere noe av møkka disse skolelysene lirer av seg.

Gruppen drives av kjente skikkelser i innvandrer/muslimfiendtlige miljøet, blant annet Kaspar Birkeland og Kjetil Kjønli. De er begge med i Norwegian Defence League. Disse samfunns og innvandrerhatende superheltene har få det for seg at Shoaib Sultan støtter jødehat og at han er homohater. Ikke bare det, men i følge disse ”geniene” vil Sultan innføre SHARIA i Norge. En dømmrade mørkemann altså – i følge disse folkene.

Sinna2

Poenget er at dette er noe disse digitale rasistskjortepappfigurer finner på. Hvorfor kan de ikke si rett ut at: "du har mørkt hår, brune øyne, mørk i huden og … siden du er muslim i tillegg – o boy vi hater deg …"  Det hadde i det minste vært ærlig. Jeg ser NRK omtaler de som islamkritikere. De er reinspikka rasisme vi snakker om, ikke bare islamkritikk.

Noen av innleggene på gruppen går som følger:

"Trist at vi må ta med balltre i 17 mail toget i år, og ikke sende barna til byen for å gå i toget der. Boykott 17 mail toget i Oslo sentrum! Ha i stedet 17 mail tog lokalt i bydelene".

"Oslo balltreets by"

"balltre..ta med Ag3"

"eller en pil og bue,- eller en 9mm"

balltre-uttalelse1

balltre-uttalelse1-1

Det er trist å lese den slags hatefullt søppel. Jeg oppfordrer fornuftige mennesker til å gi Shoaib Sultan støtte. Han har taklet spetakkelet på en god måte. Men denne gruppen av rasister har mer på lager.

kjønli-rant12

Nei, men du klarte å lire av deg: "Oslo balltreets by"

garfors-rant1

Amund Garfors virker som en varm og inkluderende fyr … Eller vent nå litt…

kjønli-rant13

Du verden for en analyse. Media er i mot dere også – dakkar … En trenger ikke drive overvåking av dere. Klovnekompaniet du er en del av elsker oppmerksomhet. Dere er avhengig av det for å kunne opptre åpent. Like fullt rører dere rundt på nettet og hevder dere er forfulgt, trakassert. Det som mangler er vel at dere hyler at dere ikke har ytringsfrihet heller, vent nå litt – det er det dere gjør. Dere er noe reale retoriske genier og klovner.

karspar-idiot2

Kneble? Er du morsom Birkeland. Du forsyner deg grovt av ytringsfriheten, men når noen gnir konsekvensene av ytringsfriheten opp i trynet på dere – det som heter ytringsansvar, så er det full bæ bu og sutring over en lav sko. .

Du burde vært fratt muligheten til å flagge. Makan til klovn.
karspar-idiot

Kveldposten? Jadda … Mye vektig arumentasjon der gitt.

kveldsposten-ranr


Disse menneskene eier ikke skam, og langt mindre vett og inkluderingsevne. Disse rasistene mener seriøst at på nasjonaldagen skal alle muslimer holde kjeft, ellers truer vi med vold?
Hva slags samfunn er disse intolerante historieløse bråkmakere vil ha? Er det slik at vi skal grue oss til nasjonaldagen  på grunn av disse perspektivløse bøllenes idiotiske fremferd?  Jeg lurer virkelig på hva Henrik Wergeland villa ha sagt til dette.

Når jeg ser rasistpappfigurene farer frem på nettet, så kan jeg ikke fri meg helt fra at dette er mennesker som deler svært mye av Anders Behring Breivik tankegods, hatet mot islam, multikulturalisme, myndigheter (særlig venstresiden) osv. Det Anders ABB har gjort er avskyelig, jeg vil påstå at alle syns det, SELV rasistene tar avstand fra hans handlinger. Det som allikevel slår meg er at de digitale rasistpappfigurmiljøene langt på vei deler ABBs tankegods. Terroristens ideologiske forestillinger i all hovedsak er hentet fra “kontrajihadistenes” verden, og at de bygger på konspirasjonsteorier om nettopp Eurabia. Til de som ikke mener at ord ikke har makt. Det er vel ingen som lever i den villfarelse at ikke ord påvirker, radikaliserer og faktisk fører til handling. Den 22 juli 2011 ble vi minnet på akkurat det. 

Så bittelitt fakta til slutt

Våre rasistiske nettpappfigurer - som også er svært redde for at Norge skal bli et Islamsk protektorat av et muslimsk storkalifat, har neppe fått med seg at det faktisk skjer en sekularisering blant innvandrere som kommer hit - og faktisk blir boende. Det er trekk som går igjen i flere europeiske land. Uansett er det viktig at myndighetene er sitt ansvar bevist hva gjelder integrering.

”Ferske tall fra den omfattende europeiske samfunnsundersøkelsen, European Social Survey (ESS), viser at antall muslimske innvandrere som går i moskeen jevnlig, synker betydelig etter at de har bodd i sitt nye hjemland en periode.”

"Religionsforskeren Heikki Ervasti peker på at sekulariseringsprosessen blant muslimske innvandrere starter svært raskt etter at de kommer til Europa, noe han synes er overraskende".

2– Allerede etter ett år i det nye hjemlandet, er de klart mindre religiøse. De blir integrert i måten vi lever; de får mer utdannelse og de blir mer individualistiske, sier han er forklaringen." (fra 2010) Kilde


Jeg håper og tror at vi får en flott 17 mai i år også. Det er viktig at rasistisk tankegods som dette blir vist frem. Jeg ser at hatgruppen ikke kan krype langt nok i å beklage sine utspill. Det stikker ikke så veldig dypt beklagelsene de kommer med. Det ble bare litt ubehagelig når ytringsansvaret kommer og biter de i ræva. Når media titter de kortene så blir det fort litt sårt der bak …


Artikler å få med seg
NRK Østlandssendingen - Støtter Shoaib Sultan
NRK Østlandssendingen - Oppfordret til å ta med våpen i barnetoget
Vepsen - Massiv støtte til Sultan
Vepsen - Trollet som solte seg
Aftenposten - Europeiske muslimer dropper moskeen
Dagsavisen Nye meninger - Jeg,- et sinna barn av regnbuen

14 kommentarer:

Petrus 1964 sa...

Hei Tor. Fint innlegg med masse faktaopplysninger. Disse "demokratiforkjemperne" er ikke annet et de gode gamle rasistene som tror de har funnet en slags genial forkledning.

Problemet er bare at intoleransen deres strekker seg helt til det uskyldigste individ.

De lar seg ikke stoppe av humper i veien som f.eks Breiviks terror, så da er det på høy tid å ta de på alvor.

Tor J. Næss sa...

Absolutt Petrus 1964. En måte er vise frem hva de faktisk sier og gjør.

Anonym sa...

Selv om Breivik bombet, er det likevel for mye innvandring til Norge!

Gasse-Geir sa...

Det som er så trist med dere PK-ene, eller én av de tingene som er så triste, er at dere er så patologisk uærlige og/eller late. Alle vet jo at NDL er en 100% jødestyrt organisasjon. Men dette kan dere jo selvfølgelig ikke komme på å skrive, til tross for all dokumentasjonen.

For jøder har dere ikke lov å kritisere. Da rakner liksom hele bildet.

http://tiny.cc/0wihvw

For all del: bare fortsett å kritisere NDL. De er idioter. Og det er jo forsåvidt dere også. :)

Tor J. Næss sa...

Å bli kalt idiot av en renheklet nazist som deg Brataas er en ære. Da gjør jeg tydeligvis noe riktig her. Har du litt hår på balla, så står du frem i bloggen din under fullt navn. Veldig mange vet jo hvem du er uansett. Du er kanskje redd for at den skakkjørte ideologien du fronter blir litt i overkant tøff å fronte under fullt navn hmm? Så du mener at NDL er styrt av jøder ... Artig kar du Brataas ...

Morten A. Fagerli sa...

Da vil jeg også bli kalt en idiot. Å bli kalt slike ting er bare en ære når det kommer fra lumre rasister. Eller, nei....de er jo ikke rasister. De er RASEBEVISSTE, det er hva de er. Eller "realister" som de også så søtt kaller seg innimellom.

Akkjasann.

Ragnhild sa...

Skremmende og nedslående, men dessverre ikke overraskende at et slikt fryktelig og fullstendig ubegrunnet hat lever i enkelte grupper.
Dette er renheklet rasisme, og likheten med Anders Behring Breiviks sinnsyke tankegods er åpenbar.

Totalt kunnskapsløse er de også i sine hjernedøde, men livsfarlige Eurabia- konspirasjoner.

Jeg stiller meg i kø blant dem som ikke har noe imot å bli kalt både idiot og "PK" av disse avskyelige fascistene.

Flott bloggartikkel!

Bra at du tar søppelhatet så grundig opp og dokumenterer det!

Tor J. Næss sa...

Takk for det. Det er nok neppe siste gangen jeg blogger om disse folkene. Å bli kalt PK og idiot er en ære når det kommer fra disse elementene.

Latoya sa...

Vel talt!

Norwegian Defence League sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

noen spørsmål.. mener du at d finnes absolutt ingenting kritikkverdig m islam..?
mener du at alle som er kritiske til en religion som islam er rasister..?
mener du at alle som er skeptiske til sittende regjering asylpolitikk er rasister..? et ord du forøvrig virker å være en storforbruker av.

syns du den utviklingen Norge har hatt de siste 8 årene er greit..? da tenker jeg særlig på den voldsomme økningen i kriminalitet, deriblant særlig overfall og voldtekter utført av våre nye landsmenn.

mvh Bjørn-Inge Sivertsen

Tor J. Næss sa...

A: Selvfølgelig finnes det kritikkverdige forhold ved Islam.
B: Selvfølgelig er ikke alle som kritiserer islam rasister, men dessverre er store deler av retorikken som benyttes (som er godt synlig på nettet)rasistisk, og ikke minst vitner det om manglende kunnskaper.
C: Kan du legge ved dox på at den voldsomme økingen i kriminalitet skyldes ikke vestlige innvandrere?

Bjørn-Inge Sivertsen sa...

A: ok!
B:ok!
C1:
http://www.nettavisen.no/nyheter/article3620783.ece
C2: http://www.bt.no/nyheter/innenriks/Flere-utlendinger-i-norske-fengsler-2893538.html#.Uc1BLjS2J48
C3: http://www.dagbladet.no/2013/05/09/nyheter/innenriks/kriminalitet/politi/fengsel/27083027/
C4: http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.8351092
C5: http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.8351092
C6: http://www.regjeringen.no/nb/dep/bld/dok/regpubl/stmeld/2012-2013/meld-st-6-20122013/12/1/2.html?id=706079
C7: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/45-av-48-voldtektsmistenkte-av-utenlandsk-opprinnelse--6681203.html#.Uc1DPTS2J48
C8: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article1662801.ece#.Uc1DiTS2J48

Og slik kunne jeg fortsatt i d uendelige.. egentlig syns eg det rart at du som virker som en ganske så belest mann spør om dokumentasjon for en sak som dette..
Men dette, og 100vis av andre slike nyhetsoppslag i norske medier utgjør ihvertfall min retorikk, og mine kunnskaper. og som legger grunnlaget for mine (og tusenvis av andres, herav også innvandrere) holdninger for nåværende Norsk innvandringspolitikk..
Det må være lov å sette spm ved den voldsomme misbruken av ordet rasist som brukes av store deler av venstresiden på folk som deler dette synet.

Tor J. Næss sa...

Kommentar: Som du selv ser så er tallene
’ *Polen: 169 innsatte
*Litauen: 141 innsatte
*Romania: 107 innsatte
*Nigeria: 69 innsatte
*Irak: 57 innsatte
*Somalia: 52 innsatte
Ergo en overrepresentasjon av mennesker fra våre nære EU land.
Altså mennesker i al hovedsak fra andre EU land. Årsaken er økt mobilitet. De andre linkene dine sier stort sett det samme. Det er folk fra andre EU land, innslag av folk fra tidligere østblokkland.
Klart det kan være problematisk med kriminalitet, men det betyr ikke at en kan stemple folkegrupper av den grunn. Det er mange årsaker til at vi blir sett på som en honningkrukke for en del land rundt oss og er en debatt i seg selv.

Jeg bruker ordet rasist når jeg ser helt åpenbare angrep på mennesker hvor hudfarge er utløseren. Det har vi sett mange tilfaller av, særlig på nettet. Uttalelsene som jeg har vist frem i bloggen er faktisk rasistiske. Det er ren folkeopplysning å vise frem holdninger som kom frem vdr 17 mai. Det ble jo faktisk en nyhetssak av det også.

Legg inn en kommentar