Nå kan du bli kvitt kreft på null komma svisj

Da er alternativhelvetesenglene i gang med tøvet sitt. Denne gangen i Tromsø. Dette spres av noen som kaller seg Keshe Foundation som hevder de er en non-profit organisasjonen, nuvel.

"– Vi har laget en evighetsmaskin som bruker en balanse av gravitasjon og magnetisme. Det gjør at kroppen og alt rundt deg kommer i balanse. Det kan gjøre at boligen din blir selvforsynt på strøm, men kan også kurere kreft. Kreft er bare kroppen som er i ubalanse."

Kurere kreft på null komma svisj

Det kunne være en ide å nekte disse «trollkukan» adgang til helsevesenet hvis de fikk kreft. Bare gitt de en ambolt med beskjed om å legge den under senga, så går det så bra, og du blir sikkert frisk som en frisk på fisk på null komma svisj. Fytti grisen for noen kyniske ræsshøl.

Fraråder syke mennesker ordinær kreftbehandling: – Vi kan kurere alle typer kreft
- Vi kan kurere alle typer kreft
Keshe Foundation: - Vi kan kurere alle typer kreft

«Kreft er bare kroppen som er i ubalanse»
Dette er med all tydelighet et nytt svindelopplegg som det bør slås hard ned på. De som driver dette har ikke peiling på hvordan kroppen fungerer.

Jeg syns definisjonen som kreftforeningen har er en grei oppsummering hva kreft faktisk er:

“Kroppen produserer hele tiden nye celler til erstatning for de som naturlig dør. For at nye celler skal produseres, dobler en celle sitt arvestoff (DNA) og deler seg i to celler, så i fire  osv. Ved kreft har det oppstått skader (mutasjoner) i cellens arvestoff, slik at cellene deler seg ukontrollert. Etter hvert som disse kreftcellene fortsetter å dele seg ukontrollert, skjer det en opphopning av kreftceller i organet der veksten startet. Det vil etter hvert dannes en kreftsvulst”. Kilde

Det er forstemmende å se at det er bare å kjøp et et apparat, og styre unna konvensjonell behandling for å bli frisk, det er veldig alvorlig. Mennesker som er redd for å dø eller miste sin kjære må da for faen slippe å få trykket inn svada om at kreft bare er kroppen som er i ubalanse, og at kreft skyldes noe mentalt.

Tar jeg ikke mye feil så ville de vridd seg unna når det viser seg at denne maskinen de markedsfører ikke virker på kreft. Husk at da er det din feil fordi du ikke trodde nok på dette. I tillegg så var “blokkeringene” så store at … dessverre så virket det ikke …for deg. Heldigvis har flere reagert

De lovet kreftkur på Alternativmessa. Nå kan de bli straffeforfulgt
«Stopp dem før de indirekte tar livet av noen»

Jeg tror dessverre ikke disse folkene blir straffeforfulgt. Det er stort sett tut og kjør og få konsekvenser for de som driver denne type svindel.

Det stopper ikke der. Kokosnøttkonspirasjonsstedet Nyhetsspeilet markedsfører denne  verdensnyheten fra Keshe Foundation, hvor du kan lage din egen Magrav Power plasmareaktor. En slags evighetsmaskin. Bare tøv og tull det også. Her er hva den plasmareaktoren kan brukes til.

“Det som er nytt i dagens presentasjonen er at enheten som du enten kjøper via non-profit organisasjonen Keshe Foundation eller du lager selv, kan få utvidet kapasiteten sin fra 2 kW til 10, 20 og 30 kW. Med andre ord vil en enkelt boks dekke behovet for hele huset ditt.

Regjeringer som tar kontakt vil få tilgang på konstruksjonen for kunne produsere Megawatt-anlegg. Den neste generasjonen med plasmareaktorer vil kunne erstatte alle kraftstasjoner i Norge bortsett fra én som da vil kunne gi nok energi til alle husholdninger og industrien i hele landet. Man benytter da det som Keshe kaller fri plasma som ikke genererer varme. Derfor er dette mulig”.

Hvor tar de det fra? Dette er vås opp og i mente. Jeg skal gå Keshe Foundation skikkelig i sømmene når jeg får litt bedre tid. I mellomtiden styr langt unna. Det er renheklet svindel og vås!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar