Hva med litt «Illuminati for folk flest»?

Jeg leste nylig på dum dummere versjonen av Wikileaks om det skal holdes et foredrag om Illuminatis gjøren og laden. Joda jeg fikk meg en real god latter der. Konspirasjonspapegøyene inne på omtale nettsted har en forkjærlighet for eksotiske konspirasjoner. Så dette måtte jeg ta en liten titt på.

Men hva er nå dette Illuminati? Jo dette er en alle konspirasjoners  mor og far og søster og bror kan en si. I 1776 så fremsatte en mann ved navn Adam Weishaupt angivelig en plan hvordan verdenseliten skulle samle alle nasjoner og enkeltmennesker under sin kontroll. Her var det snakk om å avskaffe monarkiet, nasjonale grenser skulle vekk samt en masse annet rør som det siden er blitt ført videre som en legende. Sist her hjemme av Per Aslak Ertresvågs bok; Makten bak makten hvor det en enda mer dramatisk opptakt. I følge Ertresvågs bok så ble det grunnlagt en organisasjon som ville ha total kontroll over menneskene. Det hevdes at Illuminati er aktive den dag i dag. Dan Brown har skrevet bøker hvor en såkalt hemmelig elite står bak, kalt Illuminati. Fulgt opp av filmer. 
illuminati_thumb1

illuminati2
2010-04-12

Dette er realt konspirasjonsvrøvl som gjentas til det kjedsommelige av mennesker som 24 timer i døgnet dyrker en slags kollektiv psykose. Med andre ord tull og tøys i fri dressur. Jeg har skrevet om disse folkene her; Konspirasjonsklovner i kamp del 1 og en oppfølger; Konspirasjonsklovner i kamp del 2 i fjor.  Det som alltid er morsomt med denne gjengen er at de skal ha at de er standhaftige og totalt vaksinert mot virkelighetsorientering, argumenter og fakta. De er kort og godt så langt til havs med sine eventyr at et Sea King redningshelikopter ikke har en sjanse til å nå ut til til ”havaristene”.

I dag er ideen om at Illuminatus egentlig styrer verden en av de store og klassiske konspirasjonsteoriene, bare forestillingen om den jødiske verdenssammensvergelse kan konkurrere i popularitet. Du kan lese mer om Illuminatus i denne artikkelen. Du kan også lese en god artikkel/essays her på Minerva; Opplyst orden, uopplyst vrøvl. Artikkelen er skrevet av Eystein Halle (Minerva) og han tar mye rett på kornet i sin beskrivelse.

Det er ofte slik at det finnes mennesker som enkelt og greit ikke vil bli voksne og som operer som religiøse sekter. Det spiller ingen trille hva du sier til de for de har en merkelig sirkulærlogikk hvor de overhode ikke tar til seg andre argumenter en det som støtter deres forkvaklede verdensbilde. Jeg var jo nysgjerrig hva foredraget inneholdt. (skulle gjerne deltatt, men måtte vel bli hentet i ambulanse etter at jeg hadde ledd så mye at jeg hadde pådratt meg hjerneinfarkt, hjerneblødning nyresvikt samt brokk )

En kan ta en titt på dette foredraget inneholder her:
”Informasjon om det mystiske og mektige brorskapet Illuminati sprer seg nå raskt takket være internett. Men hva er myter og ”håpløse konspirasjonsteorier” og hva er nøkterne fakta om Illuminati? Stadig flere får nå øynene opp for at ”noen” har manipulert menneskeheten lenge, ofte med negative konsekvenser som hjernevask eller meningsløse kriger.
Avdekkingen av Illuminatis organisering og aktiviteter er god underholdning.
clip_image002Her er noen temaer som foredraget vil omhandle:
- Illuminati som forvalter av urgammel og hemmeligholdt viktig kunnskap.
- Blodslinjer som nøkkel-element i Illuminatis filosofi og organisering.
- Illuminati-kontrollerte organisasjoner kjennetegnes av pyramide-organisering på mange nivåer; nesten alle lever i uvitenhet om hva som foregår på de høyeste nivåene.
- Illuminatis målsettinger er bl.a. en verdensregjering og en verdensvaluta og å kontrollere menneskeheten ved å påvirke  massene og kontrollere informasjonen.
-  Illuminati som illusjonsskapingens mestere (med aktuelle eksempler)
- Modus Operandi for Illuminati: ”En god grunn  og den virkelige grunnen”,  ”å spille på alle hester”, ”strategy of tension”,  ”å slå mange fluer i ett smekk”, ”å skjule ting i all åpenhet; hiding it out in the open”.
- Det globale pengesystemet, sentralbankene og Rothschilds som en av maktens grunnpillarer.
- Kjente politikere og andre maktpersoner som er kontrollert av Illuminati vil bli utpekt og kommentert.
- Sabotasje-aksjoner for politiske ”mind control” formål; i det store og i det små (falsk flagg-terror).
- Illuminatis kontroll over toneangivende musikkartister og deres budskap.
Kilde: Nyhetsspeilet.no


Foredraget markedsføres som foredrag ala; «Illuminati for folk flest». Hvorfor ikke konseptualisere dette og gå noen hakk videre? Hva med foredrag ala; «slik lager vi kyllinggryte på Illuminati måten». Kanskje NRK burde sende en TV serie ala; «Illuminati Sjukehuset i Aidensfield». Eller at TV2 sender; «Illuminati hjelper deg» - programmet for deg som er plaget av frihetstanker og opprør mot autoriteter. Eller«paradise(Illuminati) hotel»… grøss.
Se for deg at TV kanaler lager spinnoff produkter her. Blå Illuminati luer, buttons, CD med de mest hippe Illuminati hits, osv.
Siden bemanningsbyrået Adecco kanskje ikke klinger like vakkert lenger, hva med å få Illuminati inn for å sponse fotballens første divisjon. Illuminati ligaen høres ikke verst ut ……eller..jo?
Her er et lite utvalg av skriblerier fra; dum dummere versjonen av Wikileaks vdr Illuminati
Illuminati for folk flest
Illuminartistenes topp 13
Bohemian Grove – hemningsløs herreklubb i skogen
Den skjulte meningen i Lady Gagas video “Telephone”
Illuminati, pyramiden og øyet
Illuminatis innflytelse i underholdningsbransjen


En trenger neppe å være skeptiker for å skjønne at foredrag og artikler er laaangt inne i ”lallaland” som en overhode kan komme.  Å du hellige enevelde……

Konspirasjonsklovnene er rallykjørere i bruk av i bruk av sirkulær logikk: Man starter fra det premiss at alt som skjer er del av en massiv konspirasjon. Skulle du være så dum å spørre, hvor er bevisene, for at vi snakker om et komplott av dimensjoner her? Aha. Det er da ikke noe som helst problem, de holdes skjult selvfølgelig. Hvis det ikke finnes noe fnugg av bevis for at det er en konspirasjon, så er det jo fordi at det holdes skjult, gjerne av mange mennesker. At bevisene holdes skjult viser jo nettopp at mektige krefter jobber for å undertrykke sannheten, ikke sant! Altså er konspirasjonen et faktum!
Det blir helt håpløst å få frem rasjonelle argumenter. Så derfor blir 3+3=10 uansett hvordan en forsøker å argumentere med disse premiefjolsene.

Hvis en ikke følger den snåle logikken som konspirasjonspapegøyene forfekter er det fordi du etter deres noe snurrige syn er:
- For hjernevasket til å ta ad notam at du selv er en del av konspirasjonen off kårs...
- En debunker (sponset av NWO, Illuminati, Nasa CIA, eller andre etater med tre til fire bokstaver)
- En skeptiker (sponset av Illuminati og eller NWO, CIA og NASA)
- En jøde (i følge KP’er står de bak stort sett alt dritt i verden osv..)
- En frimurer (de har så mange hemmeligheter og driver med mye bisarre ritualer og sånn..)
- En krokodillereptil aliens (som står i ledetog med Illuminati og NWO, CIA eller andre etater med tre til fire bokstaver)


Til slutt
Det er ofte fasinerende å se hvordan enkelte resonnerer og argumenterer og går helt inn i sin egen subjektive versjon av virkeligheten, i den grad de er religiøse, alternative, konspiranoide, eller ufo-frelste. Strengt tatt er jeg av den oppfatning at Konspirasjonspapegøyene stadig luller seg inn i tanker om at verden er en illusjon, bærer preg av at de har nok mat og varme, slik at de ikke merker på kroppen at den fysiske virkeligheten stiller en del basale krav i det daglige. Vel, vel…..Hva skulle de gjort uten NAV (som er en del av Illuminati, joda)
tj-illumi1
For ordens skyld så legger jeg ved legitimasjon på at det er helt sant at jeg er en del av… Illuminati
Dessuten er jeg jo selvsagt lønnet av, hold deg fast ... Illuminati, NWO (New World Order)og Bilderbergerne for å sitte å skrive blogginnlegg som setter eliten i et bedre lys. 

Tidligere blogginnlegg rundt tema:
Konspirasjonsklovner i kamp del 1
Konspirasjonsklovner i kamp del 2
Kilder:
Skepsis.no - Konspirasjonsteorier som virkelighetsforståelse av Asbjørn Dyrendal
Den egentlige makten bak makten av Didrik Søderlind
nyhetsspeilet.no - Nytt Illuminati-foredrag 23. mars

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar