Old Wold Order (OWO) - Den nye sleipe eliten

Hvorfor skriver ikke media om dette? Dette er virkelig en konspirasjon som involverer…ehmf.. mange mennesker som rotter seg sammen for å gjøre livet vårt surt som faen. De kaller seg OWO – Old World Order. En mektig organisasjon av taskenspillere og gamle rørehoder som har som mål å sørge for at alt går mye treigere i samfunnet.

Vi frihetskjempende skeptikere som alltid har det jævlig travelt, og som er sponset av Illuminati, New Word Order og Robert Murdock finner oss ikke i dette lenger. 

oldVi fikk en mann lurt inn med kamera i denne konspirasjonens høyborg for noen tiår siden og fikk egenhendig se hvordan de eldre arbeider. Vi har ikke gått ut med dette før, fordi vi venter på at Mayakalenderen skal fullføre sin siste syklus og at verden skal gå i dass med et kjempebrak på slutten av 2012. Dessuten truet en høyt dekorert leder av OWO å oversvømme eldreomsorgen i løpet av 2 år og det hadde gått ille, så ille at problemene i Hellas ville bli en bris i forhold. Så vi satt på opptakene frem til nå, for nå er jo Hellas i deep shit….og etterkommerne etter Mayaene får snart en ny kalender …

Satser på at en snill mann fra Illuminati eller New Word Order kopierer denne bloggen og legger den i ”kjempevillaen” på Svalbard hvor de gjemmer frø fra mange planter sammen med trolldeig, leire, strå og møblene til Stoltenberg, (den eldre altså) og en mengde gull og annet. Det så jeg på Youtube i alle fall. På den måten kan samfunnet bygges opp når alle de gamle er døde og mayaene får tilbake en ny kalender, eller åssen dette nå henger sammen alt detta her…da.

Old Wold Order i aksjon. Dette er virkelig alvorlig!

Uansett, denne dokumentaren er helt grusomt. Den er heeelt forferdelig. De blir flere, de lever lenger og gjør vår tilværelse til et helvete. De årelater statsbudsjetter og insisterer på å bo hjemme så lenge som mulig med krav om hjemmehjelp 24 timer i døgnet. Kommer de først på et pleiehjem kan du ta deg fan på at de klager og bruker 45 minutter før de klarer å komme seg på do. De jabber i vei om krigen og insisterer på å vise deg fotoalbumet over alle slektingene. Hvem de er, hvor de bor, hvem de er gift med, barnebarn… osv..osv… Ja du ser tegningen. Nuvel, filmen… Minner om at det kan forekomme en del sterke innslag i filmen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha. Fornøyelig. Det blir flere av de, ergo er dette en sammensvergelse av dimensjoner:-)

Anonym sa...

Jeg visste jo egentlig at bestemor alltid har vært superhemmelig agent!

Legg inn en kommentar