Seminar om netthat skaper interesse hos kjente nettmobbere.

På Facebook er det lagt ut et arrangement: Seminar om hatretorikk med Øyvind Stømmen. Øyvind Stømmen er en norsk journalist, oversetter og forfatter som de senere år har han kartlagt de kontrajihadistiske og høyreekstreme miljøer på internett. Det er neppe noen som kjenner de omtalte miljøene bedre en Strømmen.

Seminar om hatretorikk med Øyvind Strømmen

Men, det er slett ikke bare kontrajihadistiske og høyreekstreme miljøer som herjer på nett. Deler av det alternative landskapet representert ved Kilden Nyheter (tidlige Lyskilden) har etablert seg som er miljø som går svært langt i å drive mobbing og trakassering på nettet.

Artig at de kaller seg Kilden Nyheter  – uavhengig presse. Tildligere het de Lyskilden, i sin tid opprettet som en motreaksjon på kampanjen fra Human Etisk Forbunds kampanje Ingen Liker Å Bli Lurt. Du kan lese historien hvordan nettet radikaliserte en liten gruppe alternative: Alternativbevegelsens problembarn – Del 2.
Du kan også lese om hvordan de har vandrer rundt med sitt rabiatur på nettet: Problembarna i alternativbevegelsen som ikke ville bli voksne.

At personene som driver Kilden ikke er særlig opptatt av folkeskikk vet vi jo. De er og har vært en stor beundrer av nettmobberen Rolf Erik Hanssen, som de har beskyttet med nebb og klør i en rekke sammenhenger. Hanssen er nå fått en dom mot seg fordi han i sin blogg hadde kalt en person Pedofil. Hanssen har omsider fjernet bloggen.

To av Kilden nyheter (tidligere Lyskilden) aktive deltakere og bidragsytere - Unni Anita Iversen og Dag Fallet har meldt sin ankomst til arrangementet. I denne buketten dukker jammen Facebook hjerteknuserne Ronny Alte og Børre Bjerkland opp også.

Iversen-mobbet1

Det er noe stusslig over dette. Iversen tar på seg offerrollen og hevder at det er de som avholder seminaret som fremmer hat. Uff, dette blir galt på veldig mange nivåer …
Hun har glemt at hun med stor iver spredde bloggen til Rolf Erik Hanssen, som nå ble borte etter to rettsrunder i tingretten. Hun er en del av en liten gjeng som har maserapporteringer på Facebook som hobby. Det er interessant å se hvem som liker Iversens innlegg her.

Dag Fallet er en av de som bidrar med artikler og er moderator på Kilden nyheter. Det er jo rent morsomt når Fallet hevder han er utsatt for hatretorikk.

fallet1

fallet del 1

fallet del 2

fallet del 4

fallet del 5

fallet del 6

fallet del 7

fallet del 8

fallet del 9

fallet del 10-1

fallet del 10-2

fallet del 10-3

fallet del 10-4-5

fallet del 10-4-6 

fallet del 11

fallet del 12

fallet del 13

fallet del 14

fallet del 15

fallet del 16

fallet del 17

fallet del 18

fallet del 19

Morsom kar denne Johansen. Ellers vil jeg takke han for hyggelig tilbakemelding, men hatretorikken står nok andre for. Jeg bare viser frem hvor sprøe enkelte kab være.

fallet del 20


fallet del 21

fallet del 22

fallet del 23

fallet del 24

fallet del 25

fallet del 26

fallet del 27

Det er nå det tar av, klin kokosen når nye høyder når det kommer folk fra Nyhetsspeilet.

fallet del 28

fallet del 29

fallet del 30

fallet del 31

fallet del 32

fallet del 33

fallet del 34

fallet del 35

fallet del 36

fallet del 37

fallet del 38

fallet del 39

fallet del 40

fallet del 41

fallet del 42

fallet del 43

fallet del 44

fallet del 45

fallet del 46

fallet del 47

fallet del 48

fallet del 49

Trådene som “de forfulgte” opprette på arrangement siden er nå omsider fjernet av Utsyn. Jeg er glad jeg rakk å klippe ut, og faktisk vise hvor sprøe folkene fra Kilden faktisk kan være. På slutten kommer det seilene en falsk profil - Vlad Nabokov. Disse folkene er notoriske i å hoste opp anonyme profiler for å kaste ut grove beskyldinger.   

Dette er en av de tråder som viser hvordan klanen fra Kilden operer. Unni Anita Iversen, Dag Fallet og “Helge Johansen”. Tilbake i manesjen er også Sylvia Møller som har holdt en lav profil det siste året. Fallet fikk fikk “verdifull hjelp” fra Roy Wage (Nyhetsspeilet ukronede klovne-kommentarfeltanalytiker) og inn på slutten kom gromgutten Rolf Erik Hanssen inn med sitt spesialtilpassede språk hvor han omtaler andres fysiske attributter … Du verden for en sjarmerende gjeng …

Fallet er en ivrig blogger. Særlig er hans artikler Normaliseringen av pedofili i den sekulære bevegelse et syn for guder. I tillegg er blogginnlegget Avsporing i pedofilidebatten er et makkverk. Poenget med bloggene til Fallet er å insinuere at Gunnar Tjomlid og Human-Etisk Forbund støtter pedofili.  I tillegg er selve kommentarfeltene som Fallet har sluppet igjennom stygge greier. En del av det som er publisert der er definitivt på grensen til ærekrenkende. For all del, det er ytringsfrihet, men er Fallet klar til å ta ytringsansvar? Jeg tviler på det.

Poenget er at ikke noen av folkene inne på Kilden skjønner at det følger et ytringsansvar når man forsyner seg av ytringsfriheten. Fallet & co skjønner ikke slike opplagte ting. Det vil komme nye hjelpeløse rop om forfølgelse og knebling. Dumskapen lenge leve.


Flere “nettsjarmører” dukker opp

Men, det kommer flere som føler seg “mobbet på nett”. Iversens store helt Ronny Alte har frykelig lyst å ta seg en tur.

alte-skal

Børre Bjerkland kaller Øyvind Strømmen for psykopat. Koselige folk dette. Bjerkland er ikke en helt ukjent “godklump” på nettet for å si det slik. Noen av de verste dilettantene på nettet skal på seminar om netthat. Dette er folk som faktisk representere en del av netthatet. Tror det er flere en meg som ser ironien i dette.

Derfor blir det så veldig feil når Unni Anita Iversen, riktig nok fra tråden lenger oppe uttaler:

ivers22

For ikke å glemme

ivers23

Får vel minne om at Iversen og Ronny Alte vanker sammen med Børre Bjerkland på en rekke fora og grupper. Jeg regner med at de kan ta Bjerkland i skole, og forteller at det slett ikke er ok å kalle Øyvind Strømmen for psykopat.

Men, helt ærlig så har denne gjengen en egen evne og måte å rasjonalisere all dritten de lirer av seg på nettet. Det er fullstandig malplassert av Iversen å ikle seg en offerrolle, tatt i betrakting den historikken og all faenskapet hun og hennes kompanjonger lirer av seg rundt på nettet.

Til slutt

La trådene jeg viser vitne om hvor galt det kan gå når deler av alternativmiljøet finner sammen med konspirasjonsklovner, islam og innvandrerhatere og rene nettbøller. Det er ikke pent å se på. Men viser hva det dreier seg om. Nettmobbing, netthat og ren idioti.  

Jeg får ta meg fri denne dagen, og ta med kamera for å forevige den lille flokken som har meldt sin ankomst. Fikk faktisk bekreftet på mail at jeg fikk plass. Denne artikkelen blir oppdatert!

 

Relaterte  bloggposter

Alternativbevegelsens problembarn – Del 2
Nettmobberen Rolf Erik Hanssen
Problembarna i alternativbevegelsen som ikke ville bli voksne
Når ble sjikane og mobbing en del av ytringsfriheten?

Eksterne blogger

Saksynt - Nettmobbere med skitne triks
Saksynt - Kilden Nyheter forvrenger budskapet i kildene til sine nyheter
Saksynt - Rolf Erik Hanssen – Norges verste nettmobber
Saksynt - Mobbing fra Skepsis og HEF?
Saksynt- Rolf Erik Hanssen – oppmerksomhetssyk homeopat
venstresida.net - Hatet fra alternativbevegelsen

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar