HumanistPedofiliHvafornoesadu?

Det er noe fascinerende over mennesker som er gjennomført fulle av faen. Noen av de mest intolerante og bedritne personlighetene er å finne i det alternative landskapet.

Det hører med til historien at i mars 2011 lanserte Human-Etisk Forbund (HEF) kampanjen Ingen liker å bli Lurt. (hetter kalt ILÅBL) En kampanje som oppfordrer til kritisk tenkning.  Ifølge HEF er ILÅBL kampanjen - «en kampanje mot klarsynte, alternativmedisinere, krystallhealere og andre som utnytter folks tvil, sorg og håp med grunnløse påstander». Det kritiske blikket ble også rettet mot konspirasjonstenkningen. HEF har flere ganger poengtert at ILÅBL ikke er rettet mot tro og livssynsfrihet som sådan, men mot dem som utnytter trosforestillinger for økonomisk vinning.

Jeg har tidligere skrevet om de mørke krokene av det alternative landskapet representert ved Lyskilden (kaller seg nå Kilden Nyheter), som driftes av en håndfull dilettanter som later som de er opptatt av bienes ve og vel, sunne grønnsaker, vitaminenes vidunderlige verden, osv. Men, det er bare staffasje. Denne lille gruppen er alternativbevegelsens Taliban. Human-Etisk Forbunds kampanje Ingen liker å bli Lurt ble tatt svært personlig av en del av de jeg skriver om, og som er bakgrunn for hvorfor en del av mennesker i det alternative rett og slett oppfører seg som ræsshøl. Deres svar på kampanjen var å lage lage drittpakker hvor de hevder at folk er pedofile, driver med forfølgelse, samt at deres yndlingssyssel er å drive med masserapporterting av meningsmotstandere på Facebook.

Kilden Nyheters "intellektuelle alibi” Dag Fallet har i sin blogg Garden of Serendipity (han har slettet bloggposten nå)  kastet ut påstander om at bloggeren Gunnar Tjomlid ”er pedofil”, og at Human-Etisk Etisk Forbund fremmer legaliseringen av pedofili og overgrep mot barn. Fallet er selvfølgelig såpass oppegående at han ikke sier at Gunnar Tjomlid er pedofil direkte - det ville være ærekrenkende, eller vent nå litt, han trenger ikke si direkte at Gunner Tjomlid er pedofil for å gi inntrykk av at Tjomlid er pedofil. Et eksempel er på sin plass:

Hvis man sier at «person X sin primære seksuelle tiltrekning er mot prepubertale barn, eller arbeider med en pre-pedofil agenda» - så har man også sagt at X er pedofil UTEN å bruke ordet pedofil, noe som er egnet til å skade ens gode navn og rykte og utsette en for hat. Å skrive at X viser en interesse for pedofili, støtter pro-pedofile organisasjoner og er svært pro-pedofil i alt mr X skriver, er som å si at vedkommende er pedofil – igjen, UTEN å si det direkte! Det er denne måten Fallet pakker inn sine bloggposter om Tjomlid.

Et annet viktig moment er hvordan budskapet blir oppfattet av de som leser det Fallet skriver. Etter det jeg kan se så langt hagler det med kommentarer på Facebook som konkluderer med at Tjomlid må jo være en syk pedofil jævel, basert på det de leser i Dag Fallets bloggposter. Fallet sier også at Gunnars artikler kan (og bør) tolkes som et forsvar for å fremme legaliseringen av pedofili og overgrep mot barn og dette går rett hjem hos en del, som jeg mistenker ikke har lest Tjomlids bloggposter.

Fallet er sannsynligvis innenfor ytringsfriheten, men dette er tokninger.  Det fritar dog ikke Fallet og hans mannevonde klan inne på Kilden Nyheter (tidligere Lyskilden) i å ta ansvar for hva de setter på trykk. Denne gjengen har tidligere gått svært langt i å hevde at Tjomlid er pedofil, så jeg tror de bør være varsomme hva de lirer av seg offentlig.

Fallet lar Gunnar Tjomlid komme med et tilsvar i bloggen, men jeg vet godt at det er svært mange kommentarer som ikke slipper igjennom i bloggen, det er slik Fallet opererer. Fallet er i sin fulle rett til å bestemme hva han ønsker skal slippe igjennom, men det føyer seg inn i et mønster. Når det blir for mye kritikk og varmt rundt ørene, så slettes kommentarer over en lav sko, eller de slippe ikke igjennom modereringen hans. Lyskilden har praktisert dette i lang tid og er blitt et ekkokammer for likesinnede.

Lyskildeklanen2

I tillegg gjør Fallet et stort nummer av at Gunnar Tjomlid er tilknyttet  Human-Etisk Forbund, noe han ikke er etter et jeg har fått med meg. Nå holdt jeg på å glemme at i følge “geniene” på Lyskilden så støtter Human-Etisk Forbund legaliseringen av pedofili og overgrep mot barn …de også … Det er hinsides uredelig.

Jeg er ikke enig i alt Gunnar Tjomlid skriver, men at han sprer pro-pedofilt tankegods er det siste jeg vil hevde han gjør. Poenget er at denne gjengen med dilettanter er ikke vant til, eller har ikke noen kultur for å håndtere kritikk og kritiske innvendinger. Når det hevdes at de blir. ”latterliggjort og karakterdrept, forfulgt, kneblet og ikke minst cyberstalket”, så snakker vi faktisk i realiteten om kritikk. Kritikk hvor man må underbygge sine påstander når man hevder at en kløverknekt og noe magisk vann med klorinlukt kan helbrede MS, kreft og Aids osv. Gunnar Tjomlid har tatt for seg  mye av det som ikke fungerer i det alternative, og da havner du automatisk på Lyskildens shitliste. 

Lyskilens-løgner1
del 2
 
Det problematiske med kildene til Dag Fallet
Dag Fallet har virkelig tatt seg flid med å sy sammen en motbydelig drittpakke. Dag Fallet gir innrykk av at en organisasjon som arbeider med blant annet barnemishandling -  Leadership Council har lest og gjennomgått Gunnar Tjomlids blogg, og konkludert med at han fremmer legaliseringen av pedofili og overgrep. De trekker frem to personer fra organisasjonen her. Det påstås at Dr. Joyanna Silberg og dr. Judith Reisman har lest Tjomlids blogg og konkludert med at han støtter pedofili og overgrep mot barn? Hvordan kan to ikke-norskkyndige personer gå gjennom Tjomlids svært omfattende produksjon og komme med sine konklusjoner?

Leadership Council er en sterkt kristen konservativ organisasjon som igjen er knyttet opp mot Liberty University. Du kan les mer om Liberty University her. (Under Mission Statement er det en god oversikt over hva Leadership Council driver med)

Judith Reisman som Dag Fallet bruker som kilde kan neppe kalles forsker. Hun er en moralistisk anti-homoaktivist opptatt av å sverte Kinsey og Kinseyrapporten med alle midler, fordi den i følge henne representerer starten på toleranse for homofili. Judith Reisman mener seriøst homofili førte til nazismen. Dette passer jo som hånd i hanske inn i den skakkjørte logikken til Dag Fallet og Lyskildeklanen – nemlig at humanisme/ateisme fører til pedofili. Det er noe med logikken her som ikke henger på greip. Fallets kildekritiske sans står ikke til troende.

Fallet bruker det klassiske trikset ved at han bruker argument fra autoritet tankefeilen. Han forsøker å legitimere og villede sine lesere ved å hevde at “ledende” (autorative)personer i en organisasjon som arbeider mot barnemishandling i mange former,mener at Human-Etisk Forbund og Gunnar Tjomlid fremmer legaliseringen av pedofili og overgrep mot barn. En anonym profil (Cathrine Smidt som selvfølgelig er en av Lyskilde-dilettantene) hevder også følgende på bloggen til Fallet:

Smidt-bull

Det kan være greit å nevne at Dag Fallet er en racer på å dra frem absurde kilder. For ikke veldig lenge siden linket Dag Fallet til konspirasjonsnøttefabrikken Whale.to. En ufyselig side som drives av grisebonden John Scudamore fra Herefordshire. Der finner man alt hva et forkvaklet sinn måtte begjære. Her finner man artikler om alt fra at delfiner er i stand til å levitere, til renheklet holocaustbenektelse.  I følge nettstedet er det blank løgn at det forekom noen som helst form for forfølgelser i Nazi-Tyskland av jøder eller av homofile. Ellers er Whale.to et sted hvor alt som skjer i verden er en del av den jødiske verdenssammensvergelsen. Whale er i følge Dag Fallet, og ikke minst Kilden Nyheter (tidligere Lyskilden) en troverdig kilde.

Vi snakker om en liten ekstrem gjeng som støttet helhjertet opp om Rolf Erik Hanssens blogg (som nå er slettet, etter en rettskjennelse han etterhvet fant ut var lurt å etterkomme), som hevdet at en annen person - Øyvind Bergh har sittet inne i flere år for overgrep mot barn og ble omtalt som Pedoprofessor. Bloggen til Hanssen ble i lang tid delt og ”liket” opp og i mente av Dag Fallet og hans støttespillere i det alternative.

Mennesker som har et normalt intellektuelt nivå skjønner at Gunnar Tjomlid og Human-Etisk Forbund ikke fremmer legaliseringen av pedofili eller overgrep mot barn.  De som frekventerte Kilden Nyheter (tidligere Lyskilden)var ikke akkurat overbefolket av personer som er utstyrt med den største intellektuelle kapasiteten. De bruker tiden sin på pur faenskap og ordkløyveri, og er ellers premissleverandører av tull og tøys. Utsagnet under myntet mot Human-Etisk Forbund sier vel det meste.   
“Jeg har alltid undret meg over hvorfor denne gjengen henvender seg til barn og unge. De er jo ledere på eksperimentelle former for konfirmasjonsundervisning, våpentrening av ungdom ledet av folk med offentlig uttrykte voldssympatier, oppsøking av nettforum for unge med selvutnevnte og fantasifulle ansettelesforhold i sosiale media. Ikke minst debatterer disse aldrende herrer reduksjon av seksuell lavalder uten blygsel og med hemningsløs iver”  Utsagn fra Sykepleier Ragnhild Marie Madsen**
Beskyldingen om at Human-Etisk Forbund og Gunnar Tjomlid fremmer pedofili går tilbake til 2011, men det ser ikke ut som de har tenkt å gi seg med det første.

Før Julen 2012 tok Eirik Svenke Solum bladet fra munnen i en artikkel i bladet Visjon. Også Jostein Odland fra Holistisk Forbund var rimelig klar i sine uttalelser. Jostein Odland - ritualkoordinator i Holistisk forbund havnet selv på shitradaren til Kilden Nyheter (tidligere Lyskilden), og ble faktisk forsøkt koblet opp mot - at også han var med på å fremme legaliseringen av pedofili og overgrep. De gjør et hvert håp om redelighet til skamme.  

Avsporing1
Avsporing2

Det er slett ikke første gangen denne type beskyldinger er lansert. Det har som sagt pågått over lang tid. Mottoet er: Gjentar du en løgn mange nok ganger, blir det til slutt en sannhet.

Det stopper jo ikke folkene som er knyttet til Kilden Nyheter (tidligere Lyskilden). Unni Anita Iversen ble svært sur for at Jostein Odland kastet Rolf Erik Hanssen og hans støttespillere på hodet ut av hans Facebook gruppe - Norske Agnostikere.

Jostein Odland er også ritualkoordinator i Holistisk Forbund og etter det jeg vet arbeider med konfirmasjonsarbeid. Unni Anita Iversen antyder at Jostein Odland og Holistisk Forbund støtter pedofili og insinuerer at Jostein Odland drar med seg propedofile holdninger inn i sitt konfirmasjonsarbeid for Holistisk Forbund. Det er drøye påstander Iversen kommer med. Odland parerer dette på en flott måte. Dette viser hvor sprøe miljøet rundt Kilden Nyheter (tidligere Lyskilden) faktisk er.

iversen beskylder odalnd 1
Fra januar 2013
Iversen er ond2

Iversen er ikke så glad i min blogg, naturlig nok. Jeg har fulgt miljøet i og rundt Kilden Nyheter (tidligere Lyskilden) siden 2011. Rett og slett fordi jeg er fascinert av mennesker som kaller seg alternative, men i en sti av hjertemeldinger og smilys faktisk driver ren og skjære faenskap og hets på nettet.

Diskuteket-iversen-om cyber-

Jeg trenger ikke synse eller finne opp hvor nedrig Iversen og hennes like er, og oppfører seg. Jeg klarer faktisk ikke å fremstille disse folkene verre en det de selv klarer. Jeg trenger bare å vise hvor hakkende gale disse folkene fremstår på nettet, i full offentlighet. Når de blir konfrontert med hva de driver med, ja da remjer de om synsing, knebling og så videre. Beklager Iversen, oppførselen din står til stryk.
 
Rolf Erik Hanssen som er høyt aktet av Lyskildebanden har flere ganger kalt Gunnar Tjomlid pedofil, og omtalt Tjomlid som pedoblogger. Hanssen skamkaller og beskylder folk - for det meste på autopilot. Øivind Berg ble møtt med beskyldninger at han hadde sittet inne i flere år for overgrep mot barn, omtalt som pedoprofessor og pedofil. Det er rimelig drøyt.
Kort historie: Bergh gjorde det som Gunnar Tjomlid ikke gjorde – han dro Rolf Erik Hanssen gjennom en juridisk kvern som Hanssen tapte. Han ble pålagt av retten til å fjerne blogginnlegget. Hanssen har nå tatt ned bloggen, ikke bare blogginnlegget, men hele bloggen. Noe som ikke var så dumt, for hver dag innlegget hadde blitt liggende ville han ha pådratt seg dagsbøter.

Bakgrunnsinfo:
Nettmobberen Rolf Erik Hanssen
Digitale mord krenker ytringsfriheten
Nettmobbere med skitne triks

Artikler om saken:

Hengt ut som «pedosympatisør» – saksøker bloggere
Netthat stoppet i retten
Tapte i retten etter grov nettsjikane

Denne gjengen er så ekstremt hevngjerrige at det neppe blir siste gangen det kommer beskyldninger om pedofili. Siden Hanssen har fått en forsmak på at ytringsfriheten ikke betyr at han kan spre hets uten konsekvenser, så har Dag Fallet overtatt rollen som den bloggeren som hevder at Human-Etisk Forbund støtter pedofili, og at bloggeren Gunnar Tjomlid mer eller mindre også er pedofil. Fallets bloggposter spes raskt i de mørke kroker på nettet, blant annet av Unni Anita Iversen som har vært en av de sentrale personene på Kilden Nyheter (tidligere Lyskilden).
Pedo igjen
Fra Januar 2013

Sannelig kommer det ikke beskyldinger om at skepsisnettverket er et skalkeskjul for pedofile nettverk også. (se dump under) Sukk …Det er greit å nevne at Dreyers virksomhet har vært gjenstand for kritikk før, men som sagt dette er mennesker som ikke har noen kultur for kritikk, langt mindre respondere adekvat på den slags. Derfor ser vi absurde utslag som det Dreyer serverer her (bildet under).
Dreyer sier rett ut her at:
”humanetisk forbund er infiltrert av skepsisnettverket og pedofile ringer og skepsisnettverket igjen sterkt kontrollert(vi har beviser på sponsing i millionklassen fra farmasøytisk industri mot skepsis UK nettverket som det norske nettverket er en del av), samt frykter jeg at flere medlemmer i skepsisnettverket er del av pedofile ringer i Norge og utland”
Dette er drøyt. Dag Fallet “liker” innlegget til Dreyer, noe som setter Fallet blogg i et enda merkeligere lys. Jeg tror faktisk ikke Dreyer og Fallet skjønner konsekvensen av hva de faktisk driver med. Dreyer er talsmann for en ny organisasjon – Barnevernaksjonen.no,  som har som hovedmål å sette søkelys på overtramp fra Barnevernets og myndighetenes side. Selve tråden hvor jeg viser Dreyers kommentar finner du inne på Facebook siden Stop barnevernet.

Dreyer kommenterer1
fallet liker Dreyers utsagn

I ettertid har Dag Fallet slettet sin “likes” på Dreyers innlegg, det var det første smarte Fallet har gjort så langt.

Ulike grupperinger finner hverandre 
Det er rart hvordan gjengen på Kilden Nyheter (tidligere Lyskilden) kobler seg opp mot andre radikale miljøer på nettet. De finner hverandre, på tross av ideologiske skillelinjer. Noen av de mest ihuga dilettantene i og rundt Kilden Nyheter (tidligere Lyskilden) har frekventert rasistmiljøer som Stopp islamiseringen av Europa (SIOE), Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) samt Norges Frihetsparti drevet av Ronny Alte. I tillegg popper noen av de opp i andre hatgrupper. Kilden Nyheter (tidligere Lyskilden) har vært knyttet opp mot Nyhetsspeilet, en real konspirasjonskokosnøttfabrikk. En rekke nettmobbere og hobby kverulanter er greie å ha med på laget.

Jeg har fulgt gjengen fra og rundt Kilden Nyheter (tidligere Lyskilden) siden 2011. Ulike grupper finner hverandre, og de er ofte forbausende enige om en del sentrale temaer som: Jødene står bak all faenskap i verden. Muslimer er noe jævla herk og må ut av landet. Arbeiderpartiet har kjørt Norge i grøfta og derfor hater vi dem. Legemiddelindustrien er noe dritt, vaksinasjon er ”overlagt drap” og ikke minst er alle humanetikere og skeptikere pedofile per se.

Ja, jeg er også blitt beskyldt for å være pedofil av figurer som flyter rundt Kilden Nyheter (tidligere Lyskilden)

[B%25C3%25B8re-anti%2520asshole%255B9%255D.png]
[B%25C3%25B8re-anti%2520asshole2%255B4%255D.png]

Grensene kan være litt flytende her, og alle lyskildekrigerne støtter ikke alt og alle, men forbausende ofte så ser vi de samme folkene frekventerer hverandres grupper.

De som driver Kilden Nyheter (tidligere Lyskilden) har vært knyttet opp mot konspirasjonsmiljøer i ulike valører. Særlig var kontakt med kontakt med Jarle Johansen som er en av redaktørene inne på Nyhetsspeilet tett en periode. Jarle Johansen driver også sin egen nøttefabrikk riksavisen, som er et sammensurium av alt hva et forvirret sinn kan begjære. Riksavisen og Nyhetsspeilet oser av antisemittisme og vindmølletøys lang vei.

pastor jj
Fra Jarle Johansens Facebookprofil sakset 10.07.2013

I sin siste artikkel: Ungdommene inspireres til vold i humanistmiljøet på Nyhetsspeiet har Jarle Johansen tatt sats når han skriver:
“En av de mest fremtredende ekstremistiske og markante representanter for disse verdslige ateistiske sosialistiske humanister i Norge som mener de stammer fra apene og neandertalerne (de kan jo synest som de har rett) er Havforsker Øyvind Bergh og Tor J Næss, som er like opp mot grensen til nazistiske sympatier og metodevalg for å være stygg mot de som ikke deler hans/deres endimensjonale politiske korrekte kunnskapsløse majoritetssyn på virkeligheten. Deres bevissthetstilstand har jo ‘primatens’ kjennetegn. Spesielt hos verdens lederskap, som nok lever i en lavere bevissthetstilstand som har skapt helvete på jorden, de materialiserer hva som er i deres indre.”
Som jeg har nevnt flere ganger - Dette er stort sett mennesker som ferdes i miljøer som ikke har noen kultur eller erfaring i å håndtere kritikk. Når denne gjengen møter motstand mot alt tøvet de produserer,  så er omkvedet at blir ”latterliggjort og karakterdrept, forfulgt, kneblet og ikke minst cyberstalket”. Vi snakker i realiteten om sober kritikk. Kritikk hvor man må underbygge sine påstander om verdens dont, når de bryter mot alt som kan kalles virkelighetsorientering. En del ganger er det naturlig å la kritikk ligge, i den grad det kommer frem at personer burde beskyttes mot seg selv, og som faktisk er noe psykiatrien burde ha fanget opp.

Når det gjelder Jarle Johansen er jeg faktisk i tvil. Er dette en mann som en bør få lulle med sin pastorale galskap sin i fred, eller er det en dilettant som ikke er i stand til å håndtere kritikk. Tanker om at han er “forfulgt” deler han med dilettantene som driver Kilden Nyheter (tidligere Lyskilden). 
En annen kommentar fra Jarle Johansens innlegg er denne:
"Se opp for disse folkene rundt Human Etisk Forbund og ateistmiljøet, de har veldig voldelige fremtoninger, og de eldste i forsamlingen deres ypper den yngre garde av sin menighet til markant hat mot annerledes tenkende i forhold til deres ateistiske og verdslige begrensede utsyn.
Slike mennesketyper har stenket dødsmarkene med blod før for sitt dyriske hat mot annerledestenkende, spesielt kristne. 66 million myrdet de i USSR alene"
Jeg trenger ikke kommentere det noe videre, det ligger i kortene at det er skrevet av en mann som sliter med virkelighetsorienteringen for å si det forsiktig. 

Fellesnevneren er at dette klovnemiljøet tror at ytringsfriheten handler om at de ikke skal eller kan bli motsagt. Vel, her kommer en nyhet: Ytringsfrihet betyr at man du i praksis at du har rett til å si og mene hva du vil av fredelige ytringer. Å bli motsagt betyr ikke at man blir forfulgt, kneblet, eller at noen vil legge hindringer i veien for at du skal nyte godt av ytringsfriheten. Det du må huske på at med ytringsfriheten følger det ytringsansvar. Det siste er svært vanskelig for en del å ta innover seg.

Oppdatert: 02.12.2015
NB! Antita Sweeney som er moderator og har driftet Lyskilden har endret navnet på siden fra Lyskilden til Kilden Nyheter. Tøvsugeren har tatt vare på alle referanser til drittkampanjene Kilden Nyheter har kjørt mot navngitte personer siden 2011.


Relaterte blogger
Alternativbevegelsens problembarn – Del 2
Problembarna i alternativbevegelsen som ikke ville bli voksne
Nettmobberen Rolf Erik Hanssen
Når ble sjikane og mobbing en del av ytringsfriheten?
Seminar om netthat skaper interesse hos kjente nettmobbere.
Hvor ble det av nettmobberne som skulle delta på seminar om netthat?

Eksterne blogger

Saksynt - Nettmobbere med skitne triks
Saksynt - Kilden Nyheter forvrenger budskapet i kildene til sine nyheter
Saksynt - Rolf Erik Hanssen – Norges verste nettmobber
Saksynt - Mobbing fra Skepsis og HEF?
Saksynt- Rolf Erik Hanssen – oppmerksomhetssyk homeopat
venstresida.net - Hatet fra alternativbevegelsen

Relaterte artikler

Dagbladet - Kommentarfeltarbeiderklassen
Aftenposten - Det er håp for idiotene
NRK.no - Rolf Erik mobber på nett
BT.no - Kloakkens røst
NRK ytring - Digitale mord krenker ytringsfriheten
Vepsen.no - Hatgrupper 2012 – Vepsens årsrapport
Vepsen.no - Ronny Alte stevnet for medvirkning til nettsjikane
Vepsen.no - Politiet advarer mot konspirasjonsmiljøer
Vepsen.no - Krig blant muslimfientlige
VG + - Nett-trollet

Fortsettelse følger … oppdater 01.02.2014

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er innom denne bloggen din fra tid til annen. Hadde jeg bare hatt nok tid til å lese alt du skriver, og å slenge meg med i debatten, skulle jeg gjort det.

Akkurat som debattene rundt religion, vaksiner og alt dette andre, er det slående hvordan den ene siden i debatten tror det handler om hva man liker eller tror på, når det i realiteten handler om fakta.

Disse alternative folkene må gjerne gå på hverandres "så tenker vi hardt på hverandre"-møter og bytte på hverandres penger, med de vil, men når de forsøker å dra oss andre ned i tøyse sitt, må de forvente å få spørsmål om sin virksomhet tilbake. At de ikke tåler det, er jo helt tydelig, og på nivå med diskusjoner mellom 4-5 åringene i barnehagen. (Du tar feil... nei, men du er pedofil).

Fortsett det gode arbeid. Disse ekstremistene er vi ikke tjent med, så få de frem i lyset, slik at folk blir klar over hva de holder på med.

Tor J. Næss sa...

Ja, det er stort sett bare ren folkeopplysning det jeg driver med. Det merkverdige med disse folkene er at de ikke skjønner at ytringer også medfører ansvar. Hver gang en konfronterer de med ulike saker, så er det altså å anse som forfølgelse, knebling osc ...
Disse klovnene skjønner ikke at ytringsfrihet også betyr at de faktisk må tåle at noen er dundrende uenig. De må da ha baller og argumenter som kan forsvare sine påstander og meninger, men det har de faktisk ikke i overveiende grad.

Jeg tilskriver den type holdninger umodenhet, og manglende skolering. Det kan høres noe hovmodig ut, men når jeg møter mennesker som bruker 5 til 10 utropstegn etter en setning og like mange spørsmålstegn … og i tillegg henviser til ørkesløse youtube videoer og kranke kilder for underbygge tøv, så er det ikke noen grunn til å ta de på alvor.

At de i tillegg forsøker å sverte personer som ikke er enig i mye av det vindskjeve tankegodset de bærer frem er såpass feigt at de får finne seg i at det blir vist frem. Det blir ikke siste gang jeg blogger om denne type klovner.

Per Erik sa...

Veldig bra at du/dere dokumenterer all galskapen disse menneskene lirer av seg. Jeg har fulgt med fra sidelinjen i ett års tid, og det blir jo bare verre og verre. Håper de blir dratt gjennom rettsapparatet hele gjengen og at de får seg en dugelig straff.

Tor J. Næss sa...

Hei Per Erik

Så langt er det ikke noen klare rettsavgjørelser som kan være normsettende for hvor langt man kan gå. Ytringsfriheten er viktig, og en skal kunne legge lista høyt, men å sette ut rykter om at en er pedofil er for drøyt.

Jeg tror det kommer noen rettsavgjørelser her hjemme som kan sette en grense for hva en faktisk kan tillate seg på nettet.

Ellers bør det være en rettesnor at:

"Come a little closer, I didn"t catch your name. Insult me all you want to, but dare you do it to my face? " (Maria Mena fra sangen «Fuck you»)

Legg inn en kommentar