Når jeg ikke har betalt domene … Da hevder jeg at meningsmotstandere tok ned siden min …

Jeg må si at særlig den muslimhatene klovnegalleriet gjør hva de kan for å ikle seg rollen som offer. Det jeg mener er at hvis disse klovnene blir motsagt, så mobber du, eller du hindrer ytringsfriheten, du knebler sannheten, driver stalking osv. Dette er kjente takter fra et annet miljø jeg har godt kjennskap til, som jeg har skrevet om en del ganger.

Ronny Alte er en kjent figur i det islamkritiske miljøet her hjemme. Han driver bloggen ronnyalte.net. Han blogger i vei i vilden sky om hvor slemme alle som ikke er enig i hans fundamentalistiske tankegods om at Norge snart inngår i et muslimsk storkalifat. Han om det.  

Denne gangen syns jeg han tar kaka i frekkhet. Bloggen hans var nede for noen dager siden. Alte hevdet at hans politiske motstandere sørget for at bloggen hans ble tatt ned. Dette er så dumt at jeg vet ikke helt om jeg skal le eller gråte. Alte skjønner ikke at det veldig lett å sjekke dette. 

alte-sirkus

Hvis noen faktisk hadde lykke med å ta ned bloggen hans ville det vært  helt uakseptabelt. Ronny Alte har den samme ytringsfrihet som vi alle faktisk har uansett hva slags søppel han bringer til torgs. Problemet til Alte er han juger her.   

Det Alte ikke har fått med seg er at domenet hans utløpte 11. mars og ble fornyet 14.03.2014.

alte-sirkus3
http://kb.weebly.com/faq-where.html


Registrar: REGISTER.COM, INC.
Whois-Server:whois.register.com
----------------------------------------
Domain Name: ronnyalte.net
Registry Domain ID: 1785513431_DOMAIN_NET-VRSN
Registrar WHOIS Server: whois.register.com
Registrar URL: http://www.register.com
Updated Date: 2014-03-14T00:00:00-0400
Creation Date: 2013-03-10T17:00:09-0400
Registrar Registration Expiration Date: 2015-03-10T00:00:00-0400

Det betyr kort og godt at Alte måtte fornye domenet. Men hva er vel bedre en å spille offer og hevde at politiske meningsmotstandere står bak en kampanje for å stoppe bloggen hans … sukk … Uff dette er pinlig. Veldig pinlig …


FireShot Screen Capture #750 - 'Ytringsfriheten vant! - Ronny Alte' - www_ronnyalte_net_6_post_2014_03_ytringsfriheten-vant_html

Det kommer selvfølgelig en del reaksjoner fra miljøet rundt Alte. Særlig etter at Gunnar Tjomlid blogget om saken.

børre-svinet

Fra Børre Bjerkland egen hetsegruppe Antiasshole. Du kan også lese om Børre Bjerkland her: VG + - Nett-trollet.

En trenger ikke å leke ISP detektiv for å finne ut av hva dette handler om. Dette er offentlig informasjon, så enkelt er det.

uttalelser mot gunnar


Vet ikke om jeg skal le eller gråte her. Alte slenger ut beskyldinger om at han knebles og han ikke har ytringsfrihet. Miljøet han frekventerer er preget av en slags ide om at deres egne meninger og holdninger er immunisert mot kritikk, noe de selvfølgelig ikke er.

Som jeg var inne på i innledingen, så har kompaniet rundt Alte sin egen skakkjørte logikk hva ytringsfrihet er og bør være. 

kviles utsagn[4]

 

Det Kvile faktisk sier er:

"Når alle som er uenig med meg blir dømt og bøtelagt, da har vi virkelig ytringsfrihet i Norge".


Klovnestrekene og den ideologiske frijazzen som miljøet rundt Alte produserer, kan og bør overses. Nå og da er det i folkeopplysningens navn greit å vise frem hva de klarer å produsere av tull og tøys for å få oppmerksomhet.


For de som ikke helt vet hvem Ronny Alte er.

Ronny Alte innklaget for ærekrenkelse
Tidligere NDL-leder Ronny Alte opprettet Utøya-gruppe på Facebook
Ronny Alte: – Det er folk som kaller seg Knights Templar
… Ronny Alte,
Leder den islamfiendlige organisasjonen NDL
Ronny Alte på vitnelista til Breivik


Relaterte  bloggposter

Du var ikke Skeptisk humanistpedofil allikevel, eller hvordan var nå dette igjen?HumanistPedofiliHvafornoesadu?
Seminar om netthat skaper interesse hos kjente nettmobbere.
Hvor ble det av nettmobberne som skulle delta på seminar om netthat?
Problembarna i alternativbevegelsen som ikke ville bli voksne
Når ble sjikane og mobbing en del av ytringsfriheten?

Bloggen oppdatert 22.04.2014

2 kommentarer:

Munich Machine sa...

Du har nok ikke fulgt med i klassen. Du tror at det finnes en liberal Islam, og at denne er utpreget i Europa. Euro-Islam er en underklasse av Islam som hverken er godtatt eller innlemmet i noen dogme eller fatwa.

Det finnes liberale retninger som f.eks. Ahmadiyya som har moskeen på Furuset. Disse er flagget som vantro av sunni og shia-muslimer. Jeg har vært inne på islam.no og sett sannheten om hva de snakker om når det gjelder "liberal Islam".

Søk gjerne på non-muslims, friends, christians og bli opplyst. Da blir det mer forståelig. Julen er f.eks forbudt i bydelen Kreuzberg i Berlin og byen Solingen - altså feiring på offentlige steder. Julen er bare tillatt i hjemmet, slik at de religiøse følelsene til muslimer ikke blir skadelidende.

En skolekrets i Pennsylvania har også utestengt julesanger på skolens område i f.o.m. 2009 og enkelte skolekretser har gått så langt som å forby enhver visning av julen symboler på deres eiendom, mens de lar andre religiøse symboler skal vises.

Dette er bare to små hendelser, men det peker i en retning. Et borettslag i Danmark med et styre bestående av en muslimsk majoritet, ville ikke kjøpe inn juletre til laget. Så hvis du leser mer om hva som vil skje, kan du starte med historien til Muslimbrødrene og deres hijab.

Tor J. Næss sa...

Joda, jeg følger med i timen. Det finnes helt klart elementer og trekk i islam som skal og bør kritiseres, men det er ikke det dette handler om.

Jeg skriver om en person som til stadighet hevder at han blir kneblet og forfulgt for sine meninger. Det er med all respekt det reneste tøv. Det er det jeg adresserer i denne bloggposten.

Legg inn en kommentar