Guds pengegriske dørvakt

Visjon Norge-predikanten Jan Hanvold rir igjen. Mannen har bygd opp et konglomerat av virksomheter finansiert av minstepensjonister og uføre. Han har plukket opp mye av retorikken og teknikkene som vekkelsespredikanter er kjent for å bruke. Hanvold har lært seg hvordan man skal samle inn penger ved hjelp av banal og ekkel fryktretorikk hos de som i utgangspunktet har minst å rutte med. Han har samlet inn rundt 1 milliard kroner de siste 15 år. Anbefaler alle å se dokumentaren som NRK har laget om pengepredikanten.


Hanvold er en con man og er like kristen som en rull med glava. Det hindrer han ikke fra å forkynne pengeevangeliet hvor han har tatt på seg jobben som Guds dørvakt på jorden. Hanvold har tatt på seg jobben med å kreve inn cover charge, slik at du blir helbredet fra alskens sykdommer og får en vindusplass i himmelen. Bare husk å fyre opp bankkortet. Gjerrige går til helvete… Så, da vet du det! 

Hanvold har ingen grenser. Den 14.11.17 Legger han ut et innlegg på sin åpne Facebookside hvor han hevder at en navngitt person var blitt spontant helbredet etter at han ba for vedkommende, ikke bare det, men legene fikk sjokk må vite. Mannen lå på intensiven ved Kongsberg sykehus. 


Så kommer den syke mannens datter inn i kommentarfeltet til Hanvold. Datteren er krystallklar her. Det likte han så dårlig at han slettet hennes innlegg. Det er mulig han tror at ikke det ble lagt merke til, men den gang ei.

Så kommer det en datter (stedatter) til på banen. Hun er like klar og bekrefter at «navn» slett ikke er frisk og oppegående som Hanvold påstår.  


Hanvold bør øyeblikkelig ta turen til Oslo universitetssykehus -  Avdeling for kreftbehandling og sørge for at legene også der kan "bli helt sjokkert, bare han får salvet og bedt for de kreftsyke".  

For de som forholder seg til bibelen:
Lukas 16:13 
«Ingen tjener kan tjene to herrer; for han vil enten hate den ene og elske den andre, eller holde sig til den ene og forakte den andre; I kan ikke tjene Gud og mammon»
Hanvold forholder seg til pengeevangeliet:
Hanvold 1:2017
«Gjerrige folk, de kommer ikke inn i Himmelen, det er garantert, altså. De går til Helvetet, for gjerrighet er det verste Gud veit»
Apropos uføre. Denne sjarmklumpen mener seriøst at du må gi opp uføretrygden hvis du skal bli helbredet. Jeg håper da virkelig ikke noen følger Hanvolds råd. Dette er ren faenskap og kynisme på sitt verste!

Kilde: Nettavisen.no 
Jan Hanvold er ikke glad i kritikk, noe artikkelen under illustrerer. Han har tidligere fått slettet Twitterkontoen til profilen Helene Harepus, som la ut en rekke videoer fra Visjon Norges sendinger som viste Hanvold og medarbeiderne hans i aksjon. Twitter er underlagt amerikansk lovgivning, og det utnyttet Hanvold ved å klage profilen inn for brudd for opphavsretten.


Hanvold fornekter seg ikke. Nå angriper han også døtrene til den svært syke mannen.

Døtrene er i følge Hanvold ufrelste og fiender. Ikke bare det, døtrenes kommentarer på sosiale medier er djevelens verk. Hanvold har frekkhetens nådegaver og er en svindler og sjarlatan som gjemmer dritten sin bak religiøsitet. Det vil si hans egen perverterte tolking.

Jeg kan anbefale alle leserne til å sjekke ut hylekoret.no - Der ligger det en rekke videoklipp av Hanvolds usmakelige svovelpastorale tigging etter penger. Det er til å spy av!

Noen andre usmakeligheter:
Gjerrige folk går til helvete 2.0
«Helbredelse og Uførestrygd»
– Står du Herren imot kan du fort dø i en ulykke
Slik håner du Djevelen
"Med latter og 1500 grunker"

For de som kaster penger etter mannen er det greit å se klippet:
 - Slik flytter Hanvold penger til egne selskaper

Det er vel neppe noe som tilsier at denne mannen gir seg med dritten sin med det første. Det er uetisk, kynisk og direkte menneskefiendtlig det han driver med.Kilder: 
NRK - Hanvold så rødt 
Erik Stephansen - Helene Harepus mot Hanvold 0 kommentarer:

Legg inn en kommentar